WBSO - gunstig tarief - 5% No Cure No PayWij hanteren een helder tarief met duidelijkheid vooraf. Wij werken op basis van 'No Cure - No Pay'. U betaalt bij ons 5% van het toegekende subsidiebedrag. Tevens hanteren wij een minimum en maximum bedrag. Zo komt het toegekende subsidiebedrag maximaal op de plek waar het moet zijn, namelijk het bedrijf welke ontwikkelt.

Het maximum bedrag per aanvraag is € 2.750,= exclusief btw van het toegekende subsidiebedrag. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen is het minimum bedrag per aanvraag € 750,= exclusief btw van het toegekende subsidiebedrag.

Pas als een aanvraag is goedgekeurd dienen wij onze factuur in. Is de aanvraag niet succesvol dan bent u aan ons geen kosten verschuldigd. Bij ons geen meerjarencontracten en geen opstart- en rapportagekosten. 

Rekenvoorbeeld:
Stel u ontvangt een WBSO afdrachtvermindering dan € 72.500,=. 
5% hiervan is € 3.625,=. 
U betaalt echter het maximum en dus nooit meer dan € 2.750,= aan WBSOburo.

Bij de meeste tussenpersonen betaalt u 15% van de toegekende afdrachtvermindering. In dit voorbeeld zou dit een factuur zijn van € 10.875,=. U bespaart bij WBSOburo in dat geval € 8.125,= terwijl u hetzelfde resultaat krijgt.

alle genoemde tarieven zijn exclusief btw.

Geen onnodige hoge kosten voor een WBSO tussenpersoon.

5% op basis van No cure No pay!

Lees meer over onze werkwijze

Een ogenblik geduld alstublieft...