Het ontstaan van WBSOburoIn 2006 ben ik (Erwin van de Poll) in aanraking gekomen met de WBSO regeling. Voor bedrijven uit mijn toenmalige netwerk ben ik WBSO aanvragen gaan schrijven. Door de ervaring die ik toen heb opgedaan kwam ik er achter dat een WBSO aanvraag schrijven, mits juist geformuleerd, relatief goed is te doen. 

Omdat de "WBSO markt" wordt bestormd door ongeveer 600 adviseurs, die over het algemeen 15% tot 20% rekenen voor de dienstverlening, heb ik in 2008 besloten om mij op een andere manier in de markt te positioneren. De gedachte hierbij is om een helder en transparant tarief te hanteren zonder verrassingen achteraf. 

Wij berekenen 5% op basis van No Cure No Pay en nooit meer dan € 2.500 per aanvraag. Door deze limiet te stellen is er een verantwoorde relatie tussen tarief en inspanning. Het staat toch totaal niet in verhouding als voor een aanvraag van € 100.000 een factuur wordt opgesteld van € 15.000? Om onze dienstverlening te waarborgen hanteren wij een minimum bedrag van € 750 per aanvraag. Wij hebben succes! Inmiddels werken wij met meerdere adviseurs en hebben wij reeds voor honderden opdrachtgevers succesvol aanvragen in gediend.

In 2012 zijn wij uitgebreid met INNOVATIEBOXburo. Door deze nieuwe regeling was er direct behoefte bij onze opdrachtgevers om dit toe te passen. Volgens hetzelfde concept als WBSOburo hanteren wij ook hier een helder en transparant tarief. Alles op basis van No Cure No Pay.

Graag zouden wij ook u begeleiden bij uw WBSO projecten.

Neem gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0314 - 700 500.

Geen onnodige hoge kosten voor een WBSO tussenpersoon.

Vanaf 5% op basis van No cure No pay!

Lees meer over onze werkwijze

Een ogenblik geduld alstublieft...